Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmen



hon la ett vedträ på brasan
inte gav det värme
inombords

vetskapen om vännerna
vara älskad
efterfrågad och uppskattad

känslan att hon fortfarande
kunde ge
finnas och skymta ljus

kunskapen som erfarenhet gav
känna trygghet
njutning och kraft

en stor bit björk
lågorna flammade
strålningen värmde




Fri vers av jardan
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-03 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan