Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattjakten som aldrig började . . .



Evolutionen skulle komma från havet, sades det bland de lärda. Människohavet hörde deras prat och började tro på sig själv. Några lärda lärde sig vågornas språk och talade de forna visdomens ord till dem och från mun till mun från våg till våg spreds nyheten. Havet stod stilla för en stund och lyfte upp dessa individer, placerade dem på de vackraste luftslotten.

Vågorna återvände till havets famn och där i havets djup ligger fortfarande skeppsvraken med skattkartorna i . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 533 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-04 18:46



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Utomordentligt skriven allegori som applåderas
Carl-Erik
2009-03-05

  Daniel_78 VIP
både sagolik och tänkvärd. gillar denna mycket.
men rubriken får en tvåa :O
2009-03-05

  JNI
ahhh ... den var så vis och härlig att läsa !!, applåd !
2009-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Observera att evolutionen är en teori och sålunda inte bevisad.

Skattkartorna, ja...
Så viktigt det är att följa instruktionerna till punkt & pricka om man skall finna skatten.
2009-03-04

  Quasimodo
Tankar och eftertankar rullar in över stranden och jag lyssnar till ljudet och ser på rörelsen !!!! Tack för denna !!!
2009-03-04

  Måna N. Berger
Vackert och vist!
2009-03-04

  Leif Furstedt
Att jag gillar ditt sätt att fläta ihop orden, står utom tvivel.
Det som får din text att växa är ordet människohavet, det triggar igång funderingar när jag läser resten.
2009-03-04

  Hans Christian
Oj, vad jag tyckte om detta. Blev alldeles varm i själen.
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman