Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cancervården

Idag finns resurser och kunskap
törs inte se framåt
vad händer i besparingarnas tid
må vi aldrig behöva se ett Sverige
där dina pengar bestämmer din vård




Övriga genrer av jardan
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 20:09



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
du menar.. som i Amerika..
2009-03-06

  -Ulla Tilemo- VIP
Risken för det är överhängande.....
Det är redan så att man får vänta så länge på remisstider, så att det som kunde förhindrats inte längre kan det, utan sjukdomen har hunnit få fäste. Så har vi fått det på sina håll i det här landet.
Men det talar vi ju inte högt om..... Politiken spelar teater istället!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan