Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gick livet förbi...?


Förvirring


Det händer stundom
att jag somnar
i helt fel ögonblick

när jag vaknar igen
får jag facit

och det kanske räcker

men inte när
det handlar om en film!!

- - - -

damen är nog
lite gammal och ålderstrött
eller bara less
på ensamhetsgisslet

borde nog skaffa mig
en ny älskare

- - - -

någon hugad här...?

jag kysser förbannat
bra...

och slutar somna
i otid...







Fri vers av Caprice! VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-06 00:38



Bookmark and Share


  Tina Q
*fnissar*
Annorlunda kontaktannons :)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP