Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fyllerihörsägen... (sep -05)


Nöff...?


En man (M) och en kvinna (K) "samtalar"

M: Mmmm, ditt hår luktar så hem-...
K: Hemskt av stekos! Schampot var slut och jag hann inte...
M: ...-lighetsfullt. Och din parfym är så upp-...
K: Uppenbart fel! Dom hade inte mitt märke och nåt måste jag ju ha...
M:...-hetsande. Och dina öron är alldeles för-...
K: Förskräckliga. Jag har beställt tid hos kirurgen men väntelistan är så lång...
M: ...-tjusande. Riktiga rosenöron. Och linjen här från snibben neråt halsen är sååå fre-...
K: Fräknig och fet. Jag vet. Men bara jag väl kommer dit så ska jag se till att...
M: ...-stande. Och ditt ansikte! Profilen är så...grrr!
K: Säg det du - grislik. Men allt det där ska det bli ändring på bara jag får...
M: Schhh! Grekisk, skulle jag säga. Men...har du egentligen hört nånting av vad jag sagt?
K: Om jag har! Du tycker att jag luktar illa, du ogillar mina öron, du klagar på mina fräknar och säger att jag...att jag är...fet som en julgris! Kan du inte åtminstone låtsas att jag är vacker och åtråvärd??
M: Jag ger upp! Kom, så går vi och lägger oss.
K: Det var på tiden...
---
M: Åh, du smakar så...
K: Ska du börja nu igen? Kyss mig - och håll snattran!
M (suckar djupt, mumlar): Jag ska allt säga upp den där tidningen...

---------------------------------------------------

Där lämnar vi paret åt sitt öde. Kanske hittar de en gyllene medelväg - med eller utan tidning. Inte vet jag.
Fast...lite otur hade han allt. Statistiskt sett...





Prosa (Prosapoesi) av Caprice! VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 02:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:):)Hihihi..någonting för den där Katarina J att läsa!!!:):)
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP