Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland behöver man andra till hjälp.....


Har du några brister ?

du speglar dej aldrig
sa hon uppgivet
han stannade till
förde håret bakåt framför hallspegeln
utan en tanke på att se inåt




Övriga genrer av jardan
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 18:16



Bookmark and Share


    Bögen
Snygg vinkling! ... och så tragiskt ofta aktuell...
2009-03-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Ha ha ha, det skrattet fastnade plötsligt.
Självgodhet är inte kul....
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan