Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan ifrån förr

Månljuset dansar
uppkrupen i mitt fönster
en rykande kopp te
Under täcket i min säng
sover hon
Kom hit för att prata
för att reda ut
Men för mycket tabletter
fick henne att somna
En gång var vi nära
så nära att jag vet
hur hon ser ut
utan kläder
Nu känner vi knappt varandra
Lustigt
Tar en klunk te
stirrar ut
på stjärnorna
De hon en gång lovade mig
i utbyte
mot en kyss
Barnet inne i henne
i hennes livmoder
var en gång mitt
inte nu
Kanske bäst så
var inte mogna då
är hon det nu?
Kanske
Kanske borde jag väcka henne
Kanske skulle
hon bli arg
och gå

Blir att sova på soffan
men jag är van




Fri vers av Pojken i Svart
Läst 503 gånger
Publicerad 2005-09-07 17:23



Bookmark and Share


    Elmo
Fin.
2006-02-01

  Zam
Fin...
2005-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Pojken i Svart
Pojken i Svart