Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista pusselbiten

funderade
hur långt var det
till sista pusselbiten
hur såg den ut
känsla av uppgivenhet
skulle den komma
skräcken nå fatt
blickade ut
över den grå kyrkogården
mindes plötsligt
tillit och ljus




Övriga genrer av jardan
Läst 223 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-07 09:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En så innerligt vacker text om ljuset mitt i mörkret.

Eva
2009-03-07

  Jaseph
Att bli färdig är att dö en smula...Vacker text!
2009-03-07

  -Ulla Tilemo- VIP
Är det inte så, att när mörkret tätnar ser man plötsligt ljuset....
En text jag vill läsa många gånger. Som en tröst i mörkret, som den tröst jag alltid kommer att behöva.
Dina tankar är som gåvor. Jag är tacksam för allt du delar. TACK
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan