Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill kyssa mig kvar



jag vill dela natten med dig

hålla om din varma kropp
känna tomheten fyllas
från den tid du fattades

vill smeka mina händer
försiktigt över din mjuka hud
med fingrarna rita hjärtan
på din rygg

jag vill dela natten med dig

vi behöver inte gå hela vägen
men jag vill älska med dig
med ord och närhet
visa dig min längtans
aldrig upphörande darrningar

jag vill kyssa dina läppar
så att du inser
att för mig finns ingen annan
jag vill kyssa mig kvar
i den vackraste stund

och jag ska viska i ditt öra
ord du aldrig hört förut
så att du andas trygghet
i det som är vi
du får allt jag har

jag vill dela natten med dig




Fri vers av devilsangel
Läst 538 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2009-03-09 10:18



Bookmark and Share


  sulimaa
Underbar kärleksförklaring ..öppen ..naken och enkel...
2009-08-08

  Silverstjärnan
Vilken ömhetsbekräftelse inte alla förunnat. Applåder
2009-05-09

    Lindizz
Mycket vackert skrivet i vackraste form.
2009-03-16

  Mona*
Visst det går bra. ;)
2009-03-16

    ej medlem längre
...ljuvliga ord om kärlek, ömhet och åtrå!
2009-03-14

  Elaine.S VIP
Omsorg som bottnar från den finaste, vackraste kärlek...den som darrar av känsla!! så fint skrivet...
2009-03-13

  Lasseman VIP
Åh!.. min sköna, vem skulle inte vilja dela natten med dig!.. en kanske o uppnåelig dröm min ängel.. verkligt fin text, bara läser njuter o tänker på dig ,kram on puss Lasse..
2009-03-13

    Bodil Sandberg
En helt fantastiskt fin dikt..full av själ!!!
2009-03-11

  Amandaaa
Vackert!
2009-03-11

  friheten
Undebar, underbar
2009-03-11

  Michaela Dutius
Darrande närhet....det är den underbara och bestående känslan när jag läser....
grattis till välförtjänt placering.
2009-03-11

  Cosmic Johanna
Vacker dikt om intimitet...

applåder, dikten berör och beskriver i bilder och känsla.
2009-03-10

  SeXara
Varmt, ömt, kärleksfullt, törstande, hungrande.... Lustfyllt, vackert och ljuvligt skrivet ;)
2009-03-09

  Silverstjärnan
Vilken Ömhetsbekräftelse. Vackert utformad.
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel