Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någon sade fel, i radio... (juli -07)




Bensinkatten

Mel: "Beatrice-Aurore"

Jag sitter här på macken
för jag går ju på bensin
men aldrig får in backen
när dom ger mig terpentin

och komjölk är ett hatobjekt
när pälsen putsas skall
den tovig blir - ja, helt suspekt
om norm ska vara mall

En vanlig katt sig smickrar in
och somnar i nåns knä
på andra ting jag går i spinn
för smekningar är blää

Jag biter i ett blåställsben
och får en slurk bensin
den pälsen gnider hård och len
då visar sig mitt flin

Jag noga är med min oktan
som nittisex ska va'
på macken finns jag hela dan
och jagar "råttorna"...

Men aldrig vill jag grädde ha
sånt passar inte mej
Och sången snart är slut, hurra!
applåder... - vilken grej!

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-09 20:24



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Det blir en sång i så fall - vi får se... ;-)
2009-03-09

  Måna N. Berger
Du får avslöja bakgrunden till min kommentar, jag löser din tungas band! Spott ut!
2009-03-09

  Caprice! VIP
Och Inger ska inte förstöra mitt namn - det gör jag så bra själv... ;-)
2009-03-09

  Caprice! VIP
Härliga Måna! Synd att vi inte kan avslöja hur rolig din kommentar faktiskt är - nej, jag tiger som muren. Både plåster och tejp över hela munnen och så en äcklig näsduk inne i munnen. Mmm. mmm. Precis som Papageno i Trollflöjten! Fast han hade visst ett rostigt munlås istället... ;-)
2009-03-09

  systeringer
Haha, det blir gonattsången det!
..."för jag går ju på bensin"...
Underbart Spirell...nä Spirea menar jag!
2009-03-09

  Måna N. Berger
Mina drömmars katt, som ger återbäring!!! :)
2009-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP