Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1971 möter 2004


Jag vill vandra


jag vill vandra
på min älskades ängar
känna doften
av hans blommor
de blommor
som smycka mitt änne


       




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-10 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP