Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(juli -05)


Karisma

 

Som glödgat järn lever du
formar ditt liv
utan mig
frätande syra ristar ditt namn
i min verklighet

din väg korsade min
för en sekund
mättad av evighet

passionen alstrade
ett prisma
fyrtionio gnistrande facetter -
lidelsens symfoniska dikt

destruktiva byggstenar
där möts vi
utan förbehåll - som då

och världen förblir
mesmeriserad - som jag 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-10 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP