Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=xksGoXcpDb8
Musik: "Decadas"  by V Imperio



GPS Tankeexperiment

VattenDroppe

Jag finns

inom dig
och
utom dig

Vinden


Jag är Snöstormen
och Värmeböljans 
bringare

Kaos

Jag är ordningens och
Oordningens Svärdvakt

Sand

Jag är den obarmhärtiga öknen
Strandens, Havets vänliga
mjuka eller vassa botten.

Kvicksand

Jag är

Sten

Jag är klippan du kan vila på
och Klippan du faller ifrån

Vatten

Jag är den porlande
törstsläckande vattenfall
och det salta oändliga havet

Löv


Jag skapar vindens musik
finns bakom och framför grenar,
blommor, frukt och dör i vindens
famn tills jorden tar emot mig
och jag ger av vad jag har
tillbaka.

Träd

Jag är tillbliven av Vindens, Jordens,
Solens, Månens, Vattnets krafter.

Blomman

Jag skapar mig själv och
låter vinden sprida min doft

Människan


Jag är okunskapens barn
och det inre djurets tämjare

Själen

Jag är ett med allt    




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-11 13:06



Bookmark and Share


  Ilona _L
Oj vad vackert! Tar den till mitt hjärta! Kram !
2009-03-11

  Freeman
Suveränt vackert min vän!!!!!! Gillar jättemycket!
2009-03-11

  Blåbäret
gillar framställningen här...som ett dukat bord av liv...applåder
2009-03-11

  Måna N. Berger
Ett vackert experiment. Vederkvickande för trötta själar :)
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman