Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nummer 7 - förbannad och hämndlysten...




Tigersvit: 7. Ilsk och pilsk

Melodi: "Nu är jag pank och fågelfri"


Nu är jag pilsk och kärleksfri
och tänker därför klaga:
O, bistra musa, statt mig bi
jag intet vill fördraga!
Vad tjänar att dig hålla kär
du givit mig på båten  
Vi fordom hade kärt besvär -
din stake var en kåt en...
Trots depression och regression
jag flöt till ytan opp
fast hjärtat nästan sade stopp...
Sjung hej och hå!
I repression och aggression
jag svalde tugga svår
jag slickade mitt hjärtas sår -
Nu ska du få!

För jag är ilsk och pilsk för sju...
I akt du må dig taga
här gives inget kuttrasju -
snart tar jag dig av daga!
En kvinna kåt man lämnar ej
alone. I eget rike
i denna låt jag ämnar ej
beklaga du snart lik é:
din charm förgår, min sång består...
När även väck jag é
då attraherar bara jag flugor och mask
de skyr din stank av bara fank-
en, gillar ej din kask...
Då fälls din dom: du bara é
en jävla task!

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-11 23:36



Bookmark and Share


  Nanna X
shit den här vill jag se och höra på scen, verkligen!
2010-08-21

  Måna N. Berger
Nu morrar katten, det gör hon rätt i...
2009-03-12

  Tina Q
Här osar det =)
Ilsk och pilsk verkar vara den ultimata titeln på detta verk *ler*
2009-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP