Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=tsNJvlQWT34
målning night soul woman



Ett ögonkast (haiku)◕‿◕




--------------------------------------Svarta Sten Spricker
-------------------------------------Påfågelns brutna nacke 
------------------------------------------Azteken blundar




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-03-12 16:32



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skicklig kombination av ord och bild,

Eva
2009-03-12

  Måna N. Berger
Kongenialt!
2009-03-12

  Quasimodo
Lysande i sin bild !!!
2009-03-12

    Bodil Sandberg
Så tjusigt..konstverk och dikt hand i underbaraste samklang..applåder!!
2009-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag hade en vän som spelade i ett band som hette Knäckt Påfågel.

Minns du Aztec Camera?
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman