Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=P6rZe1R2HGE
målning:  night soul woman



Intensitet (haiku)




------------------------
Lavasten svalnar
----------------------Myran bär fjärilsvinge
-----------------------Trädknoppen slår ut





Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 261 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-12 22:04



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Bara du min sköna! kan säga det så här väl.. kramar o applåder.. Lasse
2009-03-12

  Eva Langrath VIP
Goda ord, Tack
Eva
2009-03-12

  Lili Samuelsson VIP
"Myran bär fjärilsvinge"
mm, vilken bild, den skall jag meditera kring
2009-03-12

  Måna N. Berger
Efter utbrottet?
2009-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman