Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dec -04


Läge limbo

 

Du väckte
en särskild glädje
till livet
till lusten
till dig

Du släckte
en särskild glädje
med fjärran
med tystnad
från dig

Du lämnade kvar
en spillra
förtvivlad

utan förklaring

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-14 01:15



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Usch ja.. smärtsamt!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP