Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dec -04


Spjället

 

Nyss stängde jag spjället
drog girigt in röken
förkolnad passion

Nu öppnar jag spjället
och rakar ut sotet
efter sällsam brand

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-14 01:30



Bookmark and Share


    tramp
sota ut kan göra underverk.
löftesrik text detta .
2009-03-14

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!
2009-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP