Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=wRXbapfiJT8


Naiva Vintertokigheter och inte alls Naiva Vårtrevligheter



Vintertokigheter

Solen fick höra att den är guden
och eftersom alla sa att Gud kan
göra allt bestämde sig solen för
att gå ovanpå molnen.

Hmf.



Vårtrevligheter


Fjärilar dansar, blomknoppar slår ut
Den svarta Solen är gyllene igen. Äh,
Solen är nyckfull men älskad.

Twirlili!




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-15 15:52



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Du borde vara sådan där väderflicka i teve. Meteorologin och poesin hand i hand!
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman