Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för inspirationen Lilla My*
http://www.poeter.se/poetHome.php?writerId=10933



Cirkeln är sluten.



RättVisAn Är
Den Blinda Intelligensens följeslagare
och känslornas balansgångare.






Fri vers av Night Soul Woman
Läst 290 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-16 20:23



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Helt enkelt underbara rader
2009-03-21

  Jan Linderoth
Kloka nattkvinna! Du sjunger den här Visan utan falska toner.
2009-03-17

  Lilla My* VIP
Nämen...vilken klok text det blev av min ordsoppa!
Hade tänkt mig något om knätofs o dill o ja du vet...;) och så blev det en sån redig! Ja, jag är överväldigad och glad att jag inspirerade och du...Tack*
2009-03-17

  JNI
följ ditt hjärtas inre röst ? ..intuitionen ..
2009-03-16

  Leif Furstedt
Kort, vackert och välgjort.
2009-03-16

  Rune Thorsell
Ja, men var finns den?
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman