Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utrensning...


Mordlysten

 

Jag vandrar mellan raderna

sur, arg och hämndlysten

snart är ni utrotade - vänta bara!

 

när natten är som mörkast

ska ni dö - utan tillstymmelse till nåd

 

till fromma för

 

gryende lekande kullerbytteglada

embryon

 

till ett mästerverk... 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-16 21:15



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Utrensning så det förslår. Snyggt!
2009-03-17

  Mr Lindemann VIP
Jag tumlar just nu runt med medelmåttliga kvalster av sådan art att beteckna dessa som något annat än hustdjur, är att ta i
2009-03-17

  Carola Zettergren
:):)URSNYGGT!!!! Sparas så klart!
2009-03-17

  Tina Q
Rensar du blad texter, eller?
2009-03-17

  Maria Natasja
Fan vad bra!
2009-03-16

  Måna N. Berger
Utrota de linjära raderna, leve kullerbyttorna!
2009-03-16

    FinnRaggarn
Underbart ryssande.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP