Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från jan -05 då en kompis och jag roade oss med att kommunicera via limerickar... och nog hade vi roligt allt!


Tomtelimerick

 

Nu påminns om tomten från Kullen
som gillade tafsa på bullen
sig tvångsmässigt blotta
men inte en kotta
blev påtagligt störd. Stackars drullen!

 




Bunden vers (Limerick) av Caprice! VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-18 22:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hehehe..Buskul!!!!:)
2009-03-19

  systeringer
Hm, var på Kullen i somras, såg ingen tomte...typiskt då jag gärna sett en tomteblottare tafsa på bullen!
Du är för himla kul!!
2009-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP