Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är vad vänner är till för

Jag är trött, förkyld och frusen
Jag orkar inte ha dig här men du bjuder in dig själv som vanligt
Jag behöver inte säga nåt, du säger saker för oss båda
Jag säger att ja lyssnar så du kan sitta kvar i köket och prata

Du har fyllt på ditt glas tre gånger av vinet ja fick av dig
Du säger, tack för att du är en sån bra tjej
Du säger vänta lite och låtsas tömma inkorgen som är tom
Du är supit dig under bordet den här helgen också och låtsas gå hem till en kille som inte vill ha dig

Du säger, ses nästa helg




Fri vers av jennystyle
Läst 641 gånger
Publicerad 2005-09-10 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jennystyle