Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
målning : night soul woman


Se

 

.
Du väcker min glädje
Medan jag väcker din rädsla
Du stänger dig in dig själv
Jag öppnar mitt hjärta
Se vem du är
Se
.

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 233 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-21 15:09



Bookmark and Share


  Cris
Kalas bra. och vilken bild!!! Bravo..

**
2009-03-21

  JNI
Så fantastiskt bra !

Öppningen är helt ljuvlig och den upplevelsen dessutom är verkligen något som kan sätta myror i skallen på en ..

Bravo !
2009-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Det finns alltid en anledning till att människor stänger in sig i sig själva.
2009-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman