Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(okt -05)


Pölens varians

(kan rappas)

Pöl är en kudde
pöl är en fläck
som rumsrena katter ej gör...
Kudden mig snudde
fast Tiger är väck
Atlanten är pölen som stör...

Orden förförde
gjorde mig fräck
när skenbart jag vila' på pöl
orden förstörde
musan så täck
hon upphov ett fasansfullt bröl

Pöl blev min själsgråt
kärleken väck
chocken mig sänkte i göl
Bakom min förlåt
ropar jag "Träck!"
Sådant är saknadens böl...

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-23 00:26



Bookmark and Share


  systeringer
Hahaha, javisst gick den att rappa, du skulle ha hört!
2009-03-23

  Måna N. Berger
Pöl kan också vara synonymt med puss! :)
2009-03-23

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!!
2009-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP