Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 23/11-2004


Livet

Varför är livet så hårt?
Varför ska allt vara svårt?
Att älska en, eller älska två…
Är allt bara på låtsas?
Lever vi i en bubbla där Gud bara leker med oss?
Ska vi kämpa och slås?
I en värld utan slut
Viljan att komma till Paradiset
Finns det ens?
Eller är det bara en illusion?
En illusion skapad för oss att se fram emot,
Något att leva för
Är det där livet ska sluta?
Lycklig för all framtid…




Fri vers av Cicki
Läst 483 gånger
Publicerad 2005-09-11 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cicki
Cicki