Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag en ofrivillig parasit

hon sa
"jag gör ju ingenting"

svaret lät inte sej dröja

man måste inte vara produktiv för att räknas med
du skriver ! du finns
ha,
i ryggmärgen satt det
man ska göra rätt för sej
bygga tillsammans
nu satt hon tillbakalutad
skamsen




Övriga genrer av jardan
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-23 20:26



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tänk att mänskligheten räknar allt i produktion. Det är alldeles förskräckligt att det inte räcker med att få finnas till.
Kom att tänka på Erich Fromms bok ''Att ha eller att vara''
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan