Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Peter Markurths text:) Tack för inspirationen!
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=869777 och . . .
http://www.youtube.com/watch?v=boiLiMUclCo



Under stenen krälar maskar . . .


Revolution, betyder att en av motsatserna dör
eller förtrycks . . .


Evolution, betyder att egot dör och motsatserna
förenas för att hjälpa uppfostra det nyfödda jaget.


Livet, är en ständig diplomatisk kamp mellan egot
och det ständigt nyfödda jaget i nuets varande.

Lyckan, är att inte veta utan att känna sig otrygg
- i kunskapen om det förflutna.

Olyckan, är att veta mer än vad man behövde veta
och känna sig otrygg - i kunskapen om framtiden.

Balans, är att tro sig veta vad man inte vet i hopp om
att kunna påverka och medverka genom att kunna
förutse framtidens framåtskridande med kunskap av
det förflutna.

Hoppet är drivkraften för allt ovanstående men vad
som inte är likadant är Kärlekens Perspektiv.

 

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 306 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-24 15:20



Bookmark and Share


  JNI
ahh .. den här innehåller såå mycket vishet och även om svårt ibland att levaupp till slutet så visst hägrar det att hoppas till balans .. härligt skriven :)
2009-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Livet är inte en kamp förrän man vill dö bort från egot.
Det kan man endast göra på ett sätt. Genom att korsfästa det.
2009-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman