Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnad den utmärkte fd ÖIS-backen Kenneth Nilsson.)


EN MAKRILLS RÖDBLÅ BIKTDIKT


Det fanns en tid – runt 1970,
då i mitt tycke ÖIS hade ett utsökt lag,
mittlåsen Christer Gustavsson och Kenneth Nilsson.
”Lellen”, lång med inkast dito,
Stefan Allbäck - mittfältets okrönte kung!

Örjan P. hem från Skottland for,
Barry Larsson sevärd var.
Peter Dahlqvist plötsligen hoppade in;
yngre än ung var han…
Ja, Örgryte IS tåldes att titta på!

Lennart Ottordahl en klar favorit
försvann till IFK i Sundsvall alltför snart
så gjorde även Bo-Leine Larsson visst?
Ja, ÖIS hade ett underbart lag
men det var för längese´n…




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 499 gånger
Publicerad 2005-09-12 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors