Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
just smile and wave boys smile and wave. expedition metropolitär överlevnad.


sen levde laila bagge och niclas wahlgren lyckliga i alla sina dar.



du håller stenhårt i din pappersmugg med chai latte för trehundrakronor litern
du rusar för att hinna hinna till yogan på gymmet som du betalar halva din inkomst till för att få trängas med resten av innerstadseliten
inandning
maglås

signalfel i tunnelbanan
och i ditt huvud rullar en diabildsshow på laila bagges rumpa
du laddar hem lite nya sjysta serier som du slänger ett getöga på medan du skriver något cyniskt inlägg på newsmill
det gäller att kunna bidra med en smart analys av minst en karaktär
imorgon under takeout-lunchen
spänn rotlåset


du krampar med handen runt din pappersmugg
handsfreen i örat
och hur fan hade dom tänkt
earth hour på lördag
krockar med robinson





















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 784 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2009-03-26 13:30



Bookmark and Share


  aol
Så jävla klockrent just såsom man kan tänka sej att tänka,
2017-08-25

  Pah
världen är så liten på samma linjefärg. "nästa fridhemsplan". spännande. färgbyte. stockholm förblir det lilla. det trygga. jag tycker väl att man kan le i "honom". jag tycker att man kan trivas där. i det lagom stora. det bor fler inuti. och även om jag gillar det skarpa "latte-skrivandet", så är det inte riktigt min stil. känns som poäng att rycka fram ytligheten i en stad som faktiskt lever mer än vad många vill se. stockholm är inte kallt. och jag vet att du inte begränsar dig vid det. att du alltid menar brett. du är en talang. har alltid varit. så när får vi se dig på tv?
2009-03-27

  AnnaMy
haha fan vad klockrent .. gillar den kaxiga stilen i texttexten som samtidigt ger en bild av en rätt och tillbakadragen människa
2009-03-26

  Nina Ahlzén
snyggt om skiten vi skapat.
2009-03-26

  Carola Zettergren
Superbt!!!:)
2009-03-26

  lyckeli
ja, hur fan hade de tänkt....
du skriver glödande
och aktuellt och jag


jag bara njuter ju....
2009-03-26

  Shininkagemusha
Skön bitsk kåseriton. Titeln = tung.
2009-03-26

  J P VIP
Äckligt jävla bra skrivet...
När man som jag nu passerat 30 så får man säga att det var
bättre förr..
2009-03-26

  wayward - taiga
haha, är det så det är...
city rimmar på nitty gritty, förresten

och du skriver ledigt och välformulerat som alltid!
bra, rätt och slätt!

chai latte rimmar på silikonpatte
sedan tänker jag att det är synd om människorna

drar en lättnaden suck och tycker att du är jättefin på din bild

nynnar på pugh rogerfeldts 'det är en lång lång väg från landet till stan'
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP