Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen speglar ditt ansikte

förväntan låg i luften
så lite kan ge
sådan mängd
hoppfullt vände hon ansiktet
mot solen
ryggen mot skuggorna
spegelbilden talade
inombords syntes
stiltje rådde
enkelt
att hantera rodret




Fri vers av jardan
Läst 331 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-03-27 11:56



Bookmark and Share


  Miss Mod
Vilsam och vacker text.
2009-03-27

    aintnosunshine
Enkelt att styra de lätta dagarna - vilken sanning
2009-03-27

  Hans w-art Westlund VIP
det var den dagen
då hon vände ansiktet mot solen
och ryggen

mot skuggorna
2009-03-27

  mare VIP
Så sant.....fint..
2009-03-27
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan