Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(maj -06)


Ögon på min stig



Himmelsblå ögon
tog en tur genom Birka
på tonårsvingar

Nötbruna ögon
dansade in i min själ
drunknade villigt

Varsamt blåste jag
sand ur mörkbruna ögon
föll allt djupare

Långt om länge:
glimten i gråblå ögon
fåfänga tigerrop

fast mina är gröna!  

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-30 22:01



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-03-31

  Carola Zettergren
Mycket bra detta, välskaldat som den, tycker en som också har gröna ögon!!!:)
2009-03-31

  Ulf Lagerholm
ja, när en mogen själ ger sig ut på minnets stig begåvad med tonårsvingar, är det ju inte så märkligt att stenarna och tuvorna utmed den luftiga danspromenaden sonika förvandlas till pupiller å irisar av olika kulörer, ja, ljuvliga blickar helt enkelt ...

gott detta
2009-03-31

    tramp
Mina ögon fastnade på dessa sköna rader.
Mycket välstämt, bra tack !
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP