Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS KVAL


Ute men inne
ute i kylan
ute i avskildhet
men inne i enskildhet.

Ute, ute, utanför
inne, innesluten, instängd.
Ute, utestängd från innerligheten
ute, utslängd utanför gemenskapen.

Insatt men utsatt
utsatt men inslängd.
Människa, ditt namn är lidandets
lidande, innerlighet, ytterlighet.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-09-13 11:21



Bookmark and Share


  Thirre
Mycket imponerad av denna ordlek, med så mycket allvar i. Gillar dikter som bryter lite från mängden, och det gör helt klar denna.
2005-09-13

    Bodil Sandberg
Vet du vad?Jag älskar den här - bara älskar helt enkelt - en stor bukett röda rosor till dig
2005-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors