felstavad filmtext: någon sades ha ett blått och ett grunt öga... (juli -06)
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felstavad filmtext: någon sades ha ett blått och ett grunt öga... (juli -06)



Gruntens visa

(egen lite struttig melodi!)


Jag är en liten grunt
som bara gillar strunt
och sådant som är runt
så aldrig någon shunt

får komma till min rund
ej minsta lilla stund
då får jag ingen blund
ej ens en kort sekund

En grunt är icke djup
den gillar inga stup
men tar ibland en sup -
blir ändå inte djup...

Jag ytlig är minsann
har ändå ingen man
som tror han allting kan
och tycker han är grann

Du lär mig känna fort
här finns ej gömda kort
sen tar du mig för lort
och lämnar mig för smort

munläder hos nån ann
som lyser grunt i bann
som ger dig önskat djup
i livets grunda slup
- - - -
En grunt har inga knep
är ändå ganska hal
så tag emot ett rep
från denna femme fatal...
  




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-31 21:47



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Applåder för det nyupptäckta ordet;grunt, det var minsann inte strunt att uppfinna ett alldeles nytt ord!!!:)
2009-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP