Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
minst


Fyra nyanser av en smak


För färgen på dina läppar
ser just ut som den smakar

inga drömmar
ingen abstrakt fantasi
inget tabu
kan måla dess eoniska
sötma, som du






Fri vers av Gawain
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-01 16:57



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Du skriver så målande
2009-04-18

  Carola Zettergren
URTJUSIGT!!!!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain