Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2009


Särhället


Efter onsdagens sena Debatt

om hemlösa i Sverige

där välbeställda politikeridioter

vill ordna befogenheter för polis

att fösa undan de obekväma

till läger i skogen eller utomlands

finns bara en grundfundering

kvar i mitt huvud:




tror nån på det vi brukar kalla

samhället?




Fri vers av Arowana
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-01 23:45



Bookmark and Share


  Lena Renman
Bra tänk men vi har skapat det här samhället vi och låter det fortgå. Vi låter de där politikeridioterna hållas ja...
2009-05-08

  Staffan Welroos VIP
när, det är sjukt... men sådan är kapitalismen, ett helvete för dom allra flesta. =(

bra skrivet! viktigt ämne.
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana