Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så har det hittills varit för mig. © Erik Brickman 2005


Sanningen om kärleken



Kärleken kan inte ta sanningen

sanningen kan inte ta kärleken

detta är sanningen om kärleken

och min kärlek för sanningen

ger mig aldrig nån sann kärlek.




Fri vers av Arowana
Läst 585 gånger
Publicerad 2005-09-14 17:16



Bookmark and Share


  Cris
Hm... så sant, så sant och jag förstår vad du menar.
2005-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana