Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig vill jag vara i ensamhetsregn, men gärna åska. © Erik Brickman 2005


Kvinna



Kvinna.

namnet ditt är sjusjungande eld

ögat ditt är vitglödgat järn

du smider mitt öde i din hand

kling! kling! slår hammaren

böjer, vrider mig under slagen

men du härdar mig hård för dig

ditt sanna stål vill jag bli

alltid upphettat av din blick

alltid smitt i din stadiga hand

aldrig med rost i ensamhetsregn.




Fri vers av Arowana
Läst 432 gånger
Publicerad 2005-09-14 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana