Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som t.ex. Näcken, En morgondröm... (mars -06)




Lek med erotisk rytm


Kära Musa, du som sitter
blickastill, så vis och vitter
låt den kransbekrönta dansa
klippa flik ur liten fransa

Som en salsa rytmen kränger
snälla, putsa mina känger
ge mig dina bästa tänger
hör du inte hur det svänger...

Sträck på ryggen, känn och lyssna
mörda myggen, ge mig hyssna
aldrig nånsin får du tystna
särskilt ej när älskarn kysst'na...

Nostalgi! Ur kvällar sena
lusten kryper uppför bena
Tiger slickar... mellan trena
rensas strömming, abborrfena...??





Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2009-04-09 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP