Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
who crossed the line who pushed who over it doesn't matter to you it matters to me


you say that you want me.





you left me
to wander
your worried skies

in eternity
you kept me falling


but I struggled
survived
through darkened nights


now you beg me to forget
your little velvet lies
























Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 573 gånger
Publicerad 2009-04-10 02:14



Bookmark and Share


  SMÅLAND
ah du skriver än
jag har inte kolla in här på år.. tror jag
vad kul att du har glöden kvar!
och alltid lika vacker.
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP