Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrerad sängliggare

så vackra ord når mej
vårens ankomst väcker
frustrationen värker djupt
inombords
dunkar till påminnelse
tillbaks till din bädd
tro inget annat

under gemenskapens gryta
är elden utbränd
utdöda glödande diskussioner
nu lägger vi om kursen
en annan karta bläddras fram
fantasin får bjuda
verkligheten vänta




Fri vers av jardan
Läst 206 gånger
Publicerad 2009-04-12 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan