Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Underbara ointelligens



Tänk att du tycker om mig

med dina stjärnströdda ögon

med dina tusensköna kinder

med dina regnbågsklara läppar

med dina övernaturliga ord

med dina barnkära händer

med dina oförklarliga tankar

med dina gnistrande lockar

med dina småkupade näsborrar

med dina röda hjärtklaffar

med dina välkramade armar

med dina kärleksvälvda ben

med dina gosvänliga skinkor

med dina arbetströtta axlar

med dina omasserade fötter

och dina varmsövda bröst

tycker du om mig

och jag fattar ingenting

åh, underbara ointelligens.




Fri vers av Arowana
Läst 1033 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-09-16 02:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin personlighetsförklaring *ler* Känns lite som HögaVisan i Bibeln den här...
2005-09-16

  pärlan
Underbart beskrivet! Ja den kärleken!
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana