Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Blå ram



Med det trygga studsandet

av två välpumpade däck

bär jag ut min blå cykel,

och startar utfärden

från min husknut.


Väl uppe på sadeln

kan jag våga vräka mig

fram, av hela min kropp

hjulgummi krasar i grus

färdvägen syns i sinnet.


Där cyklar nån emot mig

väjande väl så graciöst

likt två svanar på en å

avpassade, inpassade

glider vi i mellanrummet.




Fri vers av Arowana
Läst 304 gånger
Publicerad 2005-09-16 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana