Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sånt man inte talar om.



längst inne
bakom hennes läppar
sånt man inte talar om

i hörnet
av existensen
i förbjudna gränsland

och morgonen är inget hon överväger


det var inte
meningen
men dina händer
bortom andning

och du blir en bit av det
hennes lungor aldrig når




















Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 537 gånger
Publicerad 2009-04-16 21:48



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Lugnt målande, insiktsfull. Slutet är gripande vackert:

och du blir en bit av det
hennes lungor aldrig når

Tack för en fin läsupplevelse!
2009-04-18

    Plumflower
det är så mycket man inte får tala om.
2009-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP