Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilder som berättar mer än de säger


Inte ett ord, men orimligt med känsla


Äggen är kläckta, bara skalen
finns kvar
boet är tomt


jag ser inte längre skrattet i dina
glimmande ögon, ser ingen värme
där mer

Du ser mig inte längre, men jag
ser dig
trots att du inte är där



Bland gulnade tuvor vilar några
dun, de lyfter för vinden

- yr iväg

jag vet inte varför, men tårarna
rinner, de forsar och känslan
porlar med dem






Fri vers av Gawain
Läst 288 gånger
Publicerad 2009-04-17 01:54



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Sorgligt vemodsvacker
2009-04-18

  Söder
en dikt i vemod, mästerligt uttryckt, och jag gillar extra de avslutande styckena efter det kursiva, de är så fyllda med känsla, och de känns långt in.
2009-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain