Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2005


Att släcka



Att släcka livslågan utan ånger

att kväva optimismen i sin linda

vad skönt det vore.

Mitt ljus skulle inte ryka med grå slöja 

utan glatt svartna med plötsligt slut.

Först en het låga med hetsig längtan

sedan totalt mörker utan botten.

Evig glömskas väggar

med anti-livs-impregnering.




Fri vers av Arowana
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-09-16 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana