Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det mest äcklande som finns: längtan mot sin vilja. <br /> <br /> © Erik Brickman 2005


Jag vrider dig ur mina händer



Jag vrider dig ur mina händer
med den hatiska längtan
som bor i mitt bröst

Av motbjudande äckel
tar jag dig ifrån min famn
sträcker jag händerna mot dig
för att stöta dig bort, in mot mitt allt

Ifrån välkomnandet i mina ögon
vänder jag bort min blick
i vämjelsens stund
då bara du ska vara hos mig

Bortstött, avvisad in i tomhet
given den sista kärlekens tystnad

Kom inte till mig, tätt intill
för jag sliter dig mödosamt
bort från den hetta
som känner din närvaro,
bort från mitt liv
som bultar med din puls

I den stunden fråntager jag dig
din rätt till min värme
 
Jag tvingar dina avlägsnande famntag
in i mitt avståndstagande

Fast hållen är du, ifrån mig.




Fri vers av Arowana
Läst 823 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-09-16 21:00



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
Stöter upp
stöter in
stötande text

Bra som fan!
2005-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana