Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det löser sej

sitter plötsligt
med några drömmar

sen kan jag lämna nyckeln

när sen kommer
vill jag vara med en stund till

kanske är det så
när dagen kommer för inlämnande
finns inga drömmar

då är det dags





Fri vers av jardan
Läst 275 gånger
Publicerad 2009-04-18 21:56



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Oj, den känslan känns igen i en upplevelse som jag just går igenom.

Bra skrivet.
2009-04-20

    Bim
..ja det är kniviga funderingar det där,-man blir som barn,-om jag bara får,.-men hej du.-sen finns det alltid något mer och drömmarna
är det säkert det samma med.......lika bra att inte veta
2009-04-20

  Miss Mod
Som Du säger, det löser sig!!
2009-04-19

    Bögen
Så ömt och ohöljt skrivet om något vi lätt undviker att fråga.
2009-04-19

  Bibbi VIP
Skriver under på min bästa vän michaela här.
Applåd och bokmärke.
2009-04-19

  Michaela Dutius
En stark dikt om detta att drömma medan det är tid....
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan