Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=WH4gjdTbIBw


Gatubarn



Jag är samhällets barn
varför kan ingen förstå?

Familjen spelar
fortfarande roll

Kärlekslösa främlingar
mätta på kärlek söker
för nya äventyr och då
blir främlingen

 - medmänniskan

passionens objekt
lustans lakej
och sen . . .

återvänder alla
till sina familjer

surrogat eller naturlig


och gatubarnen bär bomben
i sin minnesryggsäck . . .

Där ute --> Finns dem
måhända bredvid dig. Just nu.
Vem är du?

Du.


Ett av samhällets ansikte

 

 

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 392 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-19 18:58



Bookmark and Share


  glittervakuum
rakt på. bra. lämnar spår.
2009-05-29

  Larz Gustafsson VIP
Lustans lakej...Intressant uttryck (fenomenalt bra band!)

Så många människor exploateras.

"Cat eat the rat while the pimp beats the whore", som X-Ray Spex´ sångerska Poly Styrene sjöng i slutet av sjuttiotalet.
2009-04-19

    Larspers Kristoffer Berglund
Ett samhällets barn vi må vara
Men glöm ej, för samhället är ett barn av planeten
och planeten är ett barn av universum

Om oändligheten vi kan möta
samhället vi kan sköta
Ryggsäcken känns plötsligt inte så tung
då medmänniskan bär upp

Mätta på kärlek
jag hoppas vi aldrig bli
Syster, oroa dig inte
kärlek består i skapelsens vrå
2009-04-19

  JNI
kan bara "le" och njuta av fortsättningen ur en annan vinkel ..
tack för alla underbara stunder av läsning jag får via dig !
2009-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman