Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naket sårbar

.
.. och när din smärta
tränger in i mina porer
ömsar jag skinn

för att bära den åt dig en stund




Fri vers av carimba
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-09-17 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

carimba